Terug

Lotte Bolink


In 1984 ben ik in Lochem geboren. Opgegroeid op een boeren bedrijf waar ik vooral veel buiten te vinden was. Van veelal actief naar buiten gericht en later werkende in de internationale mode-industrie, ben ik het 10 jaar geleden anders gaan doen, naar meer naar ``binnen gaan” in mezelf. Het verbinden met waar ik naar verlangde en wat meer natuurlijk voor mij is.

Wat is natuurlijk en betekenisvol voor me? Tijdens de zoektocht op deze vraag kwam ik in aanraking met een oude sjamanistische traditie die me erg aansprak. Na het ontvangen van een persoonlijke totem reading kwam er een verlangen me verder te ontwikkelen vanuit deze traditie, ook al was het geleerde en deze manier van leven veelal onbekend voor me. Het bleef mijn interesse wekken. Bij verschillende gebeurtenissen in mijn leven (o.a. mijn zwangerschappen, de opvoeding van de kinderen en ‘wat ik belangrijk vind in het leven´ verder ontwikkelen, ontdekken en manifesteren) zocht ik begeleiding van leraren die beide vanuit deze lineage/traditie werken en me erg dierbaar zijn geworden. In de begeleiding werd ik niet als een slachtoffer van mijn eigen leven behandeld maar op een respectvolle manier bewust gemaakt van wat er speelde en mijn eigen verantwoording hierin. Dat was vaak confronterend en tegelijkertijd enorm ondersteunend. Ook ervaarde ik doormiddel van verschillende teachings, meditaties en healing technieken oa meer bij mezelf te komen, aanwezig bewust te worden en willen zijn, stabiliteit te creëren en hoe hier weer naar terug te keren. In een later stadium leerde ik hoe andere mensen op deze wijze te begeleiden. Mij ontwikkelen op dit gebied blijft een continue proces.

Ik ben erg dankbaar voor deze verandering en bewustwording in mijn leven en help/geef het graag door aan andere mensen. Van hieruit is mijn praktijk ontstaan.

Mijn passie en interesse voor voeding is ook een onderdeel in mijn praktijk. Vanuit een jaarcursus natuurvoeding, verschillende workshops, koken & bakken in een natuurwinkel en voor groepen en vanuit ervaring in het dagelijks leven heb ik dit ontwikkelt.
Met mijn partner en onze 2 kinderen woon ik in Elp (Midden-Drenthe)