Terug

Monique van der Velde


Geboren op de Veluwe in 1970. Van nature heb ik de aanleg te kunnen doorzien wat er met en tussen mensen gaande is. Een voor mij vanzelfsprekend bewustzijn, om “het grotere geheel ” waar te kunnen nemen. De vraag hoe daar als kind mee om te gaan in m`n omgeving als ook in de maatschappij, bracht me in een chaotisch gevecht met mezelf en het leven. Hierdoor creëerde ik (onbewust) een opeenstapeling aan lichamelijke en geestelijke ziektes, klachten, aandoeningen en problemen.
“A hell of a journey” en achteraf gezien enorm leerzaam!

In 1998 kwam ik daardoor in aanraking met een oude sjamanistische traditie. Deze bijzondere lineage met z’n waardevolle teachings en healings raakte me diep. Hetgeen wat voor mij, als kind al, als natuurlijk weten aanwezig was, vond ik hierin terug. Ik begon vanuit deze bijzondere lineage een jarenlange intensieve, individuele training te doorlopen, van onschatbare waarde. Het bracht me heling op allerlei vlak en tevens werd ik onderwezen om o.a. m`n natuurlijke talenten verder te ontwikkelen.

Ik bestudeerde en praktiseerde de weg van holistische heelheid. Hiermee heb ik een bewustzijn ontwikkeld wat maakt dat ik het werk kan doen zoals ik dat heden ten dage bewerkstellig. Het verder ontwikkelen daarvan is voor mij een continue proces.

Sinds 2006 run ik mijn eigen praktijk waarin ik werk als natuurgeneeskundig coach, teacher, begeleider en healer.
Ik woon samen met mijn man Wim-Jan Bouman en onze zoon in Elp.