Natuurlijk manifesteren

Tijdens dit leer- en ontwikkeltraject ga je aan de slag om op een natuurlijke wijze te werken aan het manifesteren van je verdere leven. We bieden je hierbij een omgeving waarin verstilling, verdieping, meditatie en inspiratie belangrijke thema’s zijn.

De aanpak is energetisch, intuïtief en ook gericht op je handelen.


Manifesteren is gebruikmaken van een onuitputtelijke energie waar we een beroep op kunnen doen. Wanneer we intappen op deze energie kunnen diepe verlangens die in ons hart leven naar boven komen en vorm gaan krijgen.


Het gaat hierbij dus niet om het verkrijgen van meer, maar om het naar buiten brengen wat er in ons hart leeft. Wanneer je manifestatie met volle overgave en vanuit verbinding tegemoet treedt, krijg je toegang tot een nieuwe wereld van informatie en inspiratie.


Velen van ons manifesteren vanuit het ego. Dit is ook goed te verklaren in een tijdsgeest waarin het qua materie goed met ons gaat en we met een klik op de knop spullen kunnen kopen. De vraag is alleen of manifesteren vanuit ego je op de lange termijn gelukkig maakt, is dit de weg die je ziel wil bewandelen? Je zult niet verbaasd zijn als het antwoord daarop 'nee' is.


Natuurlijk manifesteren vraagt naast geduld ook doorzettingsvermogen en de bereidheid te veranderen. Bereidheid om te onderzoeken wat er bij je speelt in de onderstroom, dit naar boven laten komen en vanuit hier keuzes maken.

Wordt je je meer bewust van je potentieel.
Ga je voelen wat het betekent om vanuit een natuurlijke wijze te manifesteren.
Geef je aandacht aan je innerlijke conflicten en weerstanden zodat je ze kunt doorbreken.
Leer je meditatie technieken om meer en meer bij jezelf te komen en hier te blijven.
Versterk je je eigen intuïtie om nieuwe perspectieven en opties te zien.
Krijg je tools waarmee je jouw omstandigheden en energieën leert richten zodat manifestatie plaats kan vinden.
Ga je ontdekken dat natuurlijk manifesteren iets is dat je niet alleen doet maar samen met een groter iets.
In dit verdiepende programma:
Onderzoek je welke blokkades je jezelf momenteel opwerpt om niet te leven vanuit je essentie.
Creëer je een sterk momentum voor je wens, je verlangen, je volgende stap, kortom: voor dat wat jij wilt manifesteren.

Welk soort vragen zijn geschikt voor Natuurlijk manifesteren?

Het programma is waardevol als je vragen hebt over je loopbaan, werk, relaties , je eigen persoonlijke groei. Kortom: elk type vraag waar je mee rondloopt met betrekking tot wat je wilt in je leven, waar je naar toe wilt. Deze vraag hoeft niet concreet te zijn, het kan ook alleen een (vaag) gevoel zijn.

Natuurlijke manifestatie gebeurt niet zo maar; het is geen toeval. De kunst van het manifesteren is dat je je bewust wordt van wat je aan het doen bent. Dat je zicht krijgt op al je ónbewuste gedachten, aannames en emoties want ook die hebben namelijk een grote invloed. Zo wordt je je ook steeds meer bewust van je eigen potentieel en hoe dit op een goede manier te gebruiken.

Tijdsduur en commitment

In een programma met een duur van 6 maanden, doorloopt de deelnemer een traject dat uit verschillende soorten activiteiten en bijeenkomsten is opgebouwd.

De aanpak van Natuurlijk manifesteren is erop gericht nieuwe inzichten, meditaties te borgen in het dagelijks leven. De intensiteit van het programma is hoog echter zul je merken dat hoe meer je van jezelf geeft hoe meer je ervoor terugkrijgt. Het is daarom belangrijk dat je vrijwillig deelneemt en alle bijeenkomst aanwezig bent. Tussen de bijeenkomst door krijg je verschillende oefeningen mee en we gaan er dan ook van uit dat je deze uitvoert.
  • 7 groepsbijeenkomsten van een dag
  • Tussentijds coachgesprek (indien behoefte)
  • Individuele opdrachten voor thuis
In dit traject zijn er 2 mogelijkheden:
  • Je kan het traject op zichzelf staand volgen
  • Je volgt het traject en kiest daarnaast nog voor individuele coaching/ begeleiding om het nog meer te verdiepen en toepasbaar te maken in je leven.
Extra mogelijkheid!
Aanmelden
Vul het formulier hieronder in om je aan te melden. De investering bedraagt € 2200,- per deelnemer ex btw en arrangementkosten.
Bij het versturen van dit aanmeldformulier ga je akkoord met de voorwaarden.